Els smoothies han vingut per quedar-se

imagen de tres tipos de smoothies que se acompañan con la oferta de pasteles de crema

Quan érem petits, fugíem espaordits de les nostres mares quan ens amenaçaven amb un batut de fruites per berenar i ara ens hem convertit en fanàtics dels smoothies. En créixer hem vist clarament que estan boníssims i que tot són beneficis si els incorporem als nostres hàbits alimentaris.

Els smoothies són batuts refrescants, nutritius i saludables. No són una moda. Han vingut per quedar-se perquè ens ajuden a completar la nostra ració diària de fruites i verdures, són de fàcil digestió, ajuden a purificar l’organisme i són sadollants.

En Granier els tenim de moltes varietats i són una opció natural i molt saludable. Des dels batuts purs de taronja o llimona, als de fruites tropicals (Mango Paradise i Tropi-colada), d’estil americà (Strawberry Split), depurativos (The Green) i fins i tot smoothies una miqueta afrodisiacs ( Berry Pasion), entre moltes altres varietats.

Els batuts permeten combinacions gairebé infinites i pots provar cada dia un. Són perfectes per arrencar el dia amb energia, prendre entre hores o per acompanyar l’esmorzar. També abans o després de l’exercici o poc abans d’anar a dormir. Ara a l’estiu són perfectes perquè hidraten i també aporten sals i minerals essencials.

Existeixen diverses categories:

– Els que combinen un o diversos tipus de fruites amb una base d’aigua, iogurt o llet (els bàsics)

– Els que contenen principalment vegetals i que són nutritius i depuratius

– Els que incorporen superaliments, amb altes concentracions d’antioxidants i greixos saludables

– Els que aporten nutrients per ajudar a recuperar-se després de l’exercici físic

El fet que famoses com Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio o Elsa Pataky els consumeixin habitualment ha convertit als smooties en una beguda molt popular. Però més enllà de ser tendència, aquests batuts ja tenen seguidors. Anima’t a provar-los a Granier!