Skip to main content

Notícia

GRANIER dóna més de 1300 racions del tradicional Tortell de Reis

By 05/01/2018March 22nd, 2018Notícies

Granier dóna el típic dolç de reis pels més necessitats. 

  • El típic dolç nadalenc es repartirà als més necesitats a Madrid i Barcelona a través de dues associacions benèfiques: Mensajeros de la Paz i la Fundació Arrels
  • Segons el Padre Ángel, “aquestos tortells ajudaran a mantenir la il·lusió del Nadal a les persones sense llar”

Granier, cadena de fleques de referència a tot el país, ha volgut que algunes de les persones que passen per un moment complicat econòmicament, puguin gaudir aquest Nadal d’un dolç molt típic en aquestes dates, el tortell de Reis. Per aquest motiu ha decidit donar un total de 220 tortells dels quals es podran beneficiar més 1.300 persones.

Per dur a terme aquesta acció solidària, Granier ha buscat la col·laboració de dues associacions benèfiques de referència. A Madrid, els tortells han estat donats a Mensajeros de la Paz, l’ONG liderada pel Padre Ángel, i s’utilitzaran en el seu ja tradicional sopar de Nadal, que enguany se celebra al Círculo de Bellas Artes de la mà del xef Martín Berasategui. A aquest sopar hi assistiran unes 200 persones sense llar. Mensajeros de la Paz també disposarà de tortells per repartir entre els dies de Nadal i Reis.

El Padre Ángel ha agraït aquesta la donació que “ens ajudarà a mantenir la il·lusió en uns dies en què tots ens volem més”. I ha afegit que “aquests tortells són símbol de solidaritat, però també aliment per a persones que tenen al carrer sa casa i que a Sant Antón troben la calor del nostre cafè i el reforç d’un bon tortell”.

A Barcelona, ​​Granier ha donat tortells a la Fundació Arrels, que atén persones sense llar, perquè pugui repartir durant aquestes Festes a les persones que atenen tant a la seva residència com en els habitatges que tutelen.

El director d’Arrels, Ferran Busquets, creu que “el Nadal és un moment on la ciutadania i les empreses acostumen a posar la mirada en les persones més vulnerables i ens agradaria que aquest pogués ser el primer pas per estendre la solidaritat i estar al seu costat durant tot l’any “.