Skip to main content

Notícia

GRANIER franquícia d’èxit

By 17/01/2017March 22nd, 2018Notícies

Granier tanca 2016 amb 327 establiments i es consolida com franquícia d’exit.

  • En l’últim any s’han obert un total de 47 noves franquícies a tota Espanya i es preveu un creixement encara major per 2017
  • La companyia també vol seguir creixent a l’estranger, on ja estan presents a Londres, Lisboa, Roma i Miami

Granier, empresa capdavantera en el sector de la fleca amb establiments en tota Espanya i en ciutats com Londres, Lisboa i Miami, ha tancat l’any 2016 amb un total de 327 locals, la majoria d’ells en forma de franquícia. La comunitat autònoma on més s’ha crescut ha estat Catalunya, on en els últims 12 mesos s’han obert 16 establiments, seguida d’Andalusia, on s’han inaugurat 8 noves franquícies.

Amb aquestes xifres, Granier es consolida com a franquícia d’èxit, sent la fleca amb més obertures en l’últim any a Espanya. I es consolida també el model establert per la companyia en els últims anys, que destaca per convertir els seus establiments en una fleca amb pa artesanal i gran varietat de brioixeria, on a més es disposa d’un espai de cafeteria on poder degustar els productes a la venda.

Entre les claus d’èxit de Granier cal destacar la gran varietat de pans i l’elaboració artesanal del mateix, l’exposició atractiva dels productes, les ofertes i promocions, la confortable zona de cafeteria i degustació, i la bona relació qualitat-preu de la brioixeria.

Al fort creixement de la companyia en els últims anys, es suma l’expansió internacional de la companyia, que ja compta amb establiments a Londres, Lisboa, Roma i Miami, ciutats en la qual es pretén seguir creixent, a més d’obrir franquícies a altres països.