Skip to main content

Notícia

GRANIER OBRE LA SEVA VUITENA FLECA A REGNE UNIT I IMPULSA EL NEGOCI INTERNACIONAL

By 19/04/2018Notícies
  • L’empresa acabarà l’any amb 23 establiments a l’estranger: 9 a Regne Unit, 5 a EUA, 7 a Itàlia i 2 a Portugal
  • La divisió internacional va facturar en 2017 un total de 7,3 milions d’euros, i amb les noves tendes s’espera que en 2018 aquesta xifra s’incrementi en més d’un 90%

Granier, empresa capdavantera en el sector forner amb més de 350 establiments en tota Espanya i una facturació neta en 2017 de 47 milions d’euros, és a punt d’inaugurar el proper 16 d’abril la seva vuitena fleca a Londres, situada en Brighton. Un establiment amb més de 150m2 en dues plantes i que donarà ocupació a 8 treballadors. A aquesta obertura es sumaran aquest mateix mes dues noves fleques a Itàlia, una a Roma i una altra a la ciutat de Sulmona.

Amb aquestes inauguracions i les previstes per als propers mesos (6 en total), la companyia acabarà l’any amb 23 establiments a l’estranger: 9 a Regne Unit, 5 a EUA, 7 a Itàlia i 2 a Portugal. Segons Pedro Ramos, Director Comercial de la companyia, “la tendència d’expansió de Granier està cada vegada més enfocada a l’estranger, donada la gran implantació que ja tenim a Espanya” i assegura que “la nostra estratègia per aquest 2018 consisteix a reforçar especialment la nostra presència internacional creixent als països en els quals ja estem implantats”.

Per Granier, el negoci internacional suposa en l’actualitat un 15,5% de la seva facturació global amb uns ingressos de 7,3 milions d’euros en 2017. Amb les noves obertures de tendes, la previsió és créixer aquest any prop d’un 90% i aconseguir unes vendes netes a l’estranger de 14 milions d’euros.

La cadena de fleques de proximitat Granier va ser fundada l’any 2010 pel forner i empresari Juan Pedro Conde. En aquests 8 anys, l’ensenya s’ha consolidat com un model de negoci de referència en el seu sector d’activitat.