MESTRES FORNERS

A Granier ens caracteritzem pel nostre mètode d’elaboració de pa propi que respecta els procesos tradicionals i les llargues fermentacions.

ELABORACIÓ PRÒPIA

Com tot bon forner, Granier compta amb un mètode d’elaboració del pa propi que respecta els processos tradicionals i les llargues fermentacions. El secret de la qualitat dels pans que elabora està en la selecció de les matèries primeres i en la fermentació de la massa, respectant els temps necessaris perquè el pa tingui la força, el sabor i l’olor adequats, així com assegurar la seva durabilitat moltes hores després d’haver estat fornejat.

A l’obrador central prima el respecte per l’elaboració tradicional del pa. És allà on s’arrenquen les receptes artesanes, úniques i amb els millors ingredients, i on els nostres forners realitzen la barrejai el pastat que caracteritza cada tipus de pa.

Una vegada treballada la massa, aquesta s’ultracongela en cru per mantenir les seves propietats organolèptiques intactes i poder-la transportar a les fleques, on els forners fermenten durant més de 12 hores els diferents tipus de pans i realitzen una cocció completa en forns de sola refractraria que proporcionen una calor homogènia. Gens té a veure el nostre procés amb el del pa congelat precuit. Tampoc amb les deficients pràctiques d’alguns punts de venda on només acaben de coure les barres congelades.

EL FORNER GRANIER

A cadascuna de les fleques Granier és on el treball tradicional del forner cobra protagonisme. Els forners, aquells artesans l’ofici dels quals és fer pa, comencen la seva jornada de matinada i són els encarregats que puguem gaudir de pa recentment fet cada dia.

A Granier sabem que el que un bon pa necessita, per sobre de tot, és temps. Una llarga fermentació permet desenvolupar els aromes, els sabors i la textura que caracteritzen al millor pa artesanal, i és per això que tots els nostres pans tenen una fermentació de més de 12 hores.

A més, gràcies a les diferents fornades que fan els nostres forners, el client de Granier poden tenir la garantia de trobar sempre als nostres establiments un pa acabat de fer, tant pel matí com per la tarda.

Als nostres establiments també disposem d’una àmplia gama de productes de brioixeria natural i de pastes dolces i salades que també estan sota la supervisió i bon criteri dels nostres mestres forners.

EL PUNT DE VENDA

Les nostres fleques són funcionals i còmodes, de línies rectes i volums senzills que donen tot el protagonisme a les prestatgeries on s’exposa el producte recentment fet. Són establiments tradicionals, amb grans mostradors i un característic color negre en algunes de les seves parets com a senyal d’identitat del local.

Comptem, a més, amb unes paneres exclusives de fusta natural que aporta una gran calidesa, on el client pot localitzar amb facilitat el pa que desitja, ja que es troben ordenats segons les diferents famílies.

El nostre objectiu és que els nostres clients es vegin embolicats en un món de sensacions quan entren als nostres establiments. Sense decoracions excessives ni distraccions que restin protagonisme a l’exhibició de magnífiques peces de pa i brioixeria en una enorme varietat de grandàries, colors i sabors.

MANUAL DE QUALITAT

Una de les principals prioritats de Granier és garantir la qualitat dels seus productes, així com dels processos d’elaboració dels mateixos, tant en l’obrador central com en cadascun dels establiments.

Tots els productes Granier estan subjectes a estrictes controls de qualitat i respecten estrictament totes les mesures higiènico-sanitàries exigides per la llei. Aquest compromís s’estén no solament a la matriu sinó a totes les fleques que formen part del grup, de tal manera que siguem capaços de garantir que el nostre consumidor rep un producte immillorable.

Les nostres polítiques i objectius de qualitat són cada vegada més rigorosos i no escatimem recursos en una millora contínua dels nostres processos d’elaboració. Donada la importància de les persones, també ens comprometem amb la formació i les bones pràctiques de tots els que treballen amb nosaltres. Per a Granier, la qualitat és una filosofia de gestió i un deure ineludible.