Skip to main content

Notícia

Noves oficines GRANIER

By 13/03/2017March 22nd, 2018Notícies

Granier inaugura noves oficines centrals.

  • El canvi respon a la necessitat d’assumir el creixement i la projecció internacional de la companyia.
  • L’empresa segueix apostant per la seva localització a Vilanova i la Geltrú, localitat on també estan situats l’obrador central i set establiments.

Granier, empresa capdavantera en el sector forner amb més de 350 establiments en tota Espanya i en ciutats com Londres, Lisboa i Miami, ha inaugurat les noves oficines centrals de la companyia. Es tracta d’unes instal•lacions de 700 metres quadrats –gairebé el doble que les anteriors– on treballen més de 70 persones i que alberga els departaments de Costumer Service, Compres i Logística, Màrqueting, Administració, Comptabilitat i Finances, Internacional, Comercial, Obres, Innovació i Tecnologia i Recursos Humans, a més dels despatxos de Presidència, Direcció general i Conselleria Executiva.

El canvi respon a la necessitat d’unes noves instal•lacions, de major dimensió i més operatives, que puguin assumir el creixement constant de la companyia en els últims anys i la projecció internacional de la mateixa.

Les noves oficines estan situades a Vilanova i la Geltrú (província de Barcelona), ciutat on va néixer la companyia. Granier segueix apostant per aquesta localització per a la seva seu principal ja que es tracta de la ciutat “que ha vist néixer a la companyia”, segons afirma el propi fundador i conseller delegat de la companyia, Juan Pedro Conde. En aquesta localitat es troben també situats l’obrador central i set establiments Granier.

Granier aposta per un model de negoci basat en la qualitat a bon preu i en una gran varietat de producte, que li ha permès créixer ràpidament a Espanya i començar a expandir-se a l’estranger.

Les noves oficines es troben ara situades al Carrer Olèrdola 47-49.