Skip to main content

Pa de veritat, cada dia

Digueu-nos clàssics, antiquats o nostàlgics, però a Granier som d’aquells que ens agrada donar un cop d’ull al passat i recordar aquelles èpoques en les quals el pa tenia gust de pa. A pa de veritat.

Per assolir-ho, dia rere dia elaborem el pa amb un mètode propi que respecta els processos més tradicionals. Aquest respecte pels processos d’elaboració autèntics és el que ens permet obtenir un pa de primeríssima qualitat. Res de masses precuinades. Molts diuen que fan el mateix, però en el nostre cas, podem afirmar que és veritat.

Pa de veritat i massa mare

A Granier elaborem el pa en el nostre propi obrador, on també té lloc la preparació de la massa mare de cultiu natural, la forma més antiga i tradicional d’elaboració de pa. La nostra massa mare és el resultat de la fermentació de la farina i l’aigua de forma natural en l’aire i sense afegir cap mena de llevat, cosa que fa que el procés s’allargui i tingui una duració de diversos dies. Els dies necessaris per obtenir una massa mare que garanteix la màxima qualitat dels nostres pans.

El seu aroma, textura i gust fan que la massa mare traslladi a tots aquells que van conèixer el pa autèntic a la seva infantesa i rememorin aquells dies en els quals els mètodes tradicionals eren la norma i no l’excepció.

Més nutritiu i millor conservació

Els pans elaborats amb massa mare de cultiu natural són més nutritius gràcies a la presència de més aminoàcids i minerals que en les masses tradicionals. A més a més, la lentitud del procés de fermentació natural fa que el pa es conservi en bon estat molt més temps de l’habitual.

Els diferents tipus de pa amb massa mare que elaborem en els nostres forns són la torzade natural; la torzade de llavors; el pa de cura; el pa antic; el pa tradicional i el pa barrote.

Nova gamma benestar

A Granier no ens quedem aquí i recentment hem llançat la nostra gamma de Pans Benestar. Pans amb ingredients d’alt valor nutricional i energètic que els fan altament saludables per l’organisme. I és que els cereals integrals aporten fibra, vitamines i minerals, i la farina d’espelta contribueix al benestar emocional i mental gràcies a la igual presència de fibra, vitamines i minerals que té el blat comú.

A Granier podem trobar dins la línia de pans benestar la barra sense sal; el pa de pagès integral 100% de massa mare; el pa d’espelta; el pa amb iogurt i flocs d’espelta; el pa de farina biològica; el pa amb quinoa; el pa de fajol i el pa de proteïnes.