Mollete de pernil amb albergínia i mel

Andalusia ha estat sempre una terra de contrastos: culturals, religiosos, gastronòmics… Fent honor a aquesta terra i a la seva riquesa, hem creat una recepta deliciosa que combina sabors dolços i salats en un mateix plat. Vols descobrir com combinen la força del pernil salat, amb la dolçor de la mel i l'albergínia, y la tendresa del nostre pa mollete. Arremanga't i posa't mans a la massa!
Racions
1
Minuts
40
Dificultat
Fàcil
Família de pa
Regionals
Ingredients
- 1 Pa Mollete
- 3 Rodanxes d'albergínia no molt fines
- 12 Got de farina
- Cervesa
- 3 Talls de pernil salat
- Mel de canya
Elaboració
- 01
Posar les rodanxes d’albergínia en un colador i escampar-hi sal. Deixar-les uns 15-20 minuts per tal que suïn i s’elimini la seva amargor.
- 02
Esbandir-les i secar-les bé.
- 03
En un bol, mesclar la farina amb una mica de sal i un poc de cervesa fins obtindre una pasta més bé espessa.
- 04
Passar les rodanxes d’albergínia per la pasta i fregir immediatament per tots dos costats. Escórrer sobre paper absorbent
- 05
Obrir el panet per la meitat i torrar-lo.
- 06
Col · locar a la base les rodanxes d’albergínia, abocar per sobre una mica de mel de canya i després posar els talls de pernil.
- 07
Tapar el mollete i servir.