Mollete de pernil amb albergínia i mel

Andalusia ha estat sempre una terra de contrastos: culturals, religiosos, gastronòmics… Fent honor a aquesta terra i a la seva riquesa, hem creat una recepta deliciosa que combina sabors dolços i salats en un mateix plat. Vols descobrir com combinen la força del pernil salat, amb la dolçor de la mel i l'albergínia, y la tendresa del nostre pa mollete. Arremanga't i posa't mans a la massa!

Racions

1

Minuts

40

Dificultat

Fàcil

Família de pa

Regionals

Ingredients

  • Pa Mollete
  • Rodanxes d'albergínia no molt fines
  • 12 Got de farina
  • Cervesa
  • Talls de pernil salat
  • Mel de canya

Elaboració

  • 01

    Posar les rodanxes d’albergínia en un colador i escampar-hi sal. Deixar-les uns 15-20 minuts per tal que suïn i s’elimini la seva amargor.

  • 02

    Esbandir-les i secar-les bé.

  • 03

    En un bol, mesclar la farina amb una mica de sal i un poc de cervesa fins obtindre una pasta més bé espessa.

  • 04

    Passar les rodanxes d’albergínia per la pasta i fregir immediatament per tots dos costats. Escórrer sobre paper absorbent

  • 05

    Obrir el panet per la meitat i torrar-lo.

  • 06

    Col · locar a la base les rodanxes d’albergínia, abocar per sobre una mica de mel de canya i després posar els talls de pernil.

  • 07

    Tapar el mollete i servir.