Norlander amb salmó

Norlander

Les terres del nord d'Europa s'han caracteritzat sempre per les seves aigües gelades i el seu clima fred. Amb tal de combatre aquestes baixes temperatures, els flequers alemanys van crear un pa amb una alta dosi de nutrients, llavors i un sabor intens: el xusco Norlander. Un altre dels punts forts dels territoris germà i escandinau és el seu amor per la pesca. Per això, hem volgut unir tots aquests elements i fer un plat dedicat a aquesta gastronomia del nord. Arremanga't i posa't mans a la massa!

Racions

1

Minuts

20

Dificultat

Fàcil

Família de pa

Del món

Ingredients

  • Grapat de fulles d'espinac fresc
  • 1/4 de ceba vermella
  • Uns germinats de ceba

Elaboració

  • 01

    Tallar la ceba en mitges llunes fines i ofegar-les en una paella amb una culleradeta de mantega, dos polsims de sal i una miqueta d’oli d’oliva fins que estiguin ben tendres.

  • 02

    Tallar el margalló en rodanxes diagonals.

  • 03

    Tallar el pa per la meitat i torrar-ho.

  • 04

    Untar la base amb una mica de mantega, posar el pernil, el formatge, la ceba ofegada i els margallons.

  • 05

    Tirar una mica de salsa rosa i cobrir amb la tapa.

  • 06

    Servir.