Norlander amb salmó

Les terres del nord d'Europa s'han caracteritzat sempre per les seves aigües gelades i el seu clima fred. Amb tal de combatre aquestes baixes temperatures, els flequers alemanys van crear un pa amb una alta dosi de nutrients, llavors i un sabor intens: el xusco Norlander. Un altre dels punts forts dels territoris germà i escandinau és el seu amor per la pesca. Per això, hem volgut unir tots aquests elements i fer un plat dedicat a aquesta gastronomia del nord. Arremanga't i posa't mans a la massa!
Racions
1
Minuts
20
Dificultat
Fàcil
Família de pa
Del món
Ingredients
- 2 Llesques de pa Norlander
- 3 Cogombrets
- Formatge Philadelphia
- 2 Rodanxes de salmó fumat
- 1 Grapat de fulles d'espinac fresc
- 1/4 de ceba vermella
- Uns germinats de ceba
Elaboració
- 01
Tallar la ceba en mitges llunes fines i ofegar-les en una paella amb una culleradeta de mantega, dos polsims de sal i una miqueta d’oli d’oliva fins que estiguin ben tendres.
- 02
Tallar el margalló en rodanxes diagonals.
- 03
Tallar el pa per la meitat i torrar-ho.
- 04
Untar la base amb una mica de mantega, posar el pernil, el formatge, la ceba ofegada i els margallons.
- 05
Tirar una mica de salsa rosa i cobrir amb la tapa.
- 06
Servir.