Pa de blat de moro i pipes amb pollastre, endívia, tomàquet i herbes fresques.

En Granier hem aconseguit unir en un dels nostres pans les vitamines A, B, E, minerals, fòsfor i calci. Quin? El nostre Xusco de blat de moro i pipes. Juntament amb totes aquestes propietats aportades per les pipes de girasol i el seu contingut en blat de moro, li hem afegit el sabor d'uns relloms tendres de pollastre, l'endívia i el tomàquet. Ideal per a un sopar amb amics en els quals podeu preparar 3 o 4 racions d'aquesta deliciosa recepta. Així que ja saps... Arremanga't i posa't mans a la massa!
Racions
1
Minuts
45
Dificultat
Mitjana
Família de pa
Sabors i llavors
Ingredients
- 2 Llesques de chusco amb blat de moro i pipes
- 3 Relloms petits de pollastre
- 1 Endívia
- 1 Tomàquet
- 1 Cullerada d'herbes fresques picades
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració
- 01
Tallar el tomàquet a daus i posar-ho en un bol amb les herbes picades, un polsim de sal i oli d’oliva
- 02
Tallar l’endívia en 3 o 4 parts transversalment, pinzellar-les amb oli d’oliva i rostir-les a la planxa.
- 03
Condimentar els relloms de pollastre amb oli i sal i rostir-los a la planxa.
- 04
Torrar les llesques de pa i sobre una d’elles col·locar les endívies, després els relloms de pollastre i acabar amb els daditos de tomàquet a les herbes.
- 05
Cobrir amb l’altra llesca i servir immediatament.