Panet Letizia amb formatge fresc, nous, ruca i alvocat

Barra Letizia

La nostra barra preferida per grans i petits per la seva escorça i molla tendra i abriochada s'uneix en una recepta amb contrastos de sabors i saludable 100%. Per als amants de les verdures, portem un entrepà amb la nostra Barra Letizia que uneix la frescor de les verdures com la ruca, la pastanaga i l'alvocat, amb les propietats antioxidants i beneficis vasculars de les nous. I per donar-li un toc de sabor i cremosidad, res millor que unes rodanxetes de formatge fresc. No ens oblidem del dollet d'oli barrejat amb pebre vermell que li dóna un toc IRRESISTIBLE! Així que ja saps... Arremanga't i posa't mans a la massa!

Racions

1

Minuts

20

Dificultat

Fàcil

Família de pa

Barres

Ingredients

  • Làmines triangulars fines de formatge fresc
  • Un grapat de ruca
  • Cullerades de nous picades
  • Mitja pastanaga tallada a palets fins

Elaboració

  • 01

    Tallar el panet per la meitat i torrar-lo.

  • 02

    Barrejar un filet d’oli d’oliva amb el pebrot.

  • 03

    Tallar l’alvocat en làmines.

  • 04

    A la base abocar una mica d’oli de pebre vermell i col·locar per capes el formatge fresc, la ruca, l’alvocat, les nous i els palets de pastanaga.

  • 05

    Servir.