Panet Letizia amb formatge fresc, nous, ruca i alvocat

La nostra barra preferida per grans i petits per la seva escorça i molla tendra i abriochada s'uneix en una recepta amb contrastos de sabors i saludable 100%. Per als amants de les verdures, portem un entrepà amb la nostra Barra Letizia que uneix la frescor de les verdures com la ruca, la pastanaga i l'alvocat, amb les propietats antioxidants i beneficis vasculars de les nous. I per donar-li un toc de sabor i cremosidad, res millor que unes rodanxetes de formatge fresc. No ens oblidem del dollet d'oli barrejat amb pebre vermell que li dóna un toc IRRESISTIBLE! Així que ja saps... Arremanga't i posa't mans a la massa!
Racions
1
Minuts
20
Dificultat
Fàcil
Família de pa
Barres
Ingredients
- Mitja barra Letizia
- Oli d'oliva
- 1 Culleradeta de pebre vermell
- 1/4 d'alvocat
- 7 Làmines triangulars fines de formatge fresc
- Un grapat de ruca
- 2 Cullerades de nous picades
- Mitja pastanaga tallada a palets fins
Elaboració
- 01
Tallar el panet per la meitat i torrar-lo.
- 02
Barrejar un filet d’oli d’oliva amb el pebrot.
- 03
Tallar l’alvocat en làmines.
- 04
A la base abocar una mica d’oli de pebre vermell i col·locar per capes el formatge fresc, la ruca, l’alvocat, les nous i els palets de pastanaga.
- 05
Servir.