Sandvitx d'espelta amb mozzarela, tomàquet cherry i olivada.

L'espelta ha entrat amb força durant aquestos últims anys en les nostres cistelles de la compra per les seves propietats per la salut. En Granier creiem en açò, i per això, dins dels nostres nous productes saludables hem incorporat un pa d'espelta 100%. I per acompanyar aquest pa deliciós, què millor que una recepta composta per ingredients típics de la cultura mediterrània com són els tomàquets, la mozzarella o la olivada?. Un plat saborós, sa i amb el millor pa 100% Espelta i 100% Granier. Així que ja saps... Arremanga't i posa't mans a la massa!
Racions
1
Minuts
20
Dificultat
Fàcil
Família de pa
Benestar
Ingredients
- 2 Llesques de pa d'espelta
- 1 Bola de mozarella de búfala
- 1 Cullerada d'olivada negra
- 5 Tomàquets cherry
- Un grapat de fulles verdes per a amanida
Elaboració
- 01
Escalfar una mica d’oli d’oliva en una paella i saltejar els tomàquets cherry amb un polsim de sal fins que hagin perdut volum. Després en la mateixa paella pressionar-los amb una espàtula perquè es trenquin” i deixin anar els seus sucs.
- 02
Tallar la mozarella en rodanxes.
- 03
Torrar les llesques de pa.
- 04
Amanir les fulles d’amanida amb oli d’oliva i sal.
- 05
Col·locar en una de les llesques les fulles d’amanida, després les rodanxes de mozarella, l’olivada i els tomàquets cherry salteados.
- 06
Cobrir amb l’altra llesca de pa i servir.