Sandvitx d'espelta amb mozzarela, tomàquet cherry i olivada.

Pan de espelta

L'espelta ha entrat amb força durant aquestos últims anys en les nostres cistelles de la compra per les seves propietats per la salut. En Granier creiem en açò, i per això, dins dels nostres nous productes saludables hem incorporat un pa d'espelta 100%. I per acompanyar aquest pa deliciós, què millor que una recepta composta per ingredients típics de la cultura mediterrània com són els tomàquets, la mozzarella o la olivada?. Un plat saborós, sa i amb el millor pa 100% Espelta i 100% Granier. Així que ja saps... Arremanga't i posa't mans a la massa!

Racions

1

Minuts

20

Dificultat

Fàcil

Família de pa

Benestar

Ingredients

  • Tomàquets cherry
  • Un grapat de fulles verdes per a amanida

Elaboració

  • 01

    Escalfar una mica d’oli d’oliva en una paella i saltejar els tomàquets cherry amb un polsim de sal fins que hagin perdut volum. Després en la mateixa paella pressionar-los amb una espàtula perquè es trenquin” i deixin anar els seus sucs.

  • 02

    Tallar la mozarella en rodanxes.

  • 03

    Torrar les llesques de pa.

  • 04

    Amanir les fulles d’amanida amb oli d’oliva i sal.

  • 05

    Col·locar en una de les llesques les fulles d’amanida, després les rodanxes de mozarella, l’olivada i els tomàquets cherry salteados.

  • 06

    Cobrir amb l’altra llesca de pa i servir.