Sandvitx Tradició Granier de gall d'indi, carbassó, tomàquet i gorgonzola.

Necessites preparar-te un plat sa, nutritiu i amb ingredients saludables però no tens molt de temps? No et preocupis, amb 15 minuts som capaços d'aconseguir-ho. Aconsegueix el nostre Pa Tradició Granier, elaborat amb blat sencer mòlt a la pedra i Massa Mare, i la resta serà bufar i fer ampolles. Una mica de carbassó a la planxa, tomàquet i el sabor del formatge gorgonzola. Arremanga't i posa't mans a la massa!

Racions

1

Minuts

15

Dificultat

Fàcil

Família de pa

Massa mare

Ingredients

  • Unes fulles de ruca
  • Tomàquet
  • Oli d'oliva
  • Sal

Elaboració

  • 01

    Tallar el carbassó a rodanxes, pinzellar amb oli d’oliva i rostir a la planxa.

  • 02

    Tallar el tomàquet a rodanxes.

  • 03

    Torrar les llesques de pa i sobre una d’elles col·locar la ruca condimentada amb oli d’oliva, després col · locar el gall dindi, les rodanxes de tomàquet, el carbassó i el formatge gorgonzola esmicolat.

  • 04

    Cobrir amb l’altra llesca de pa i servir.