Torzade de llavors amb bonítol, pebrot i ou

Torzade de semillas

Un dels èxits més grans de Granier és la nostra Torzade. Els nostres clients comenten que la forma els crida l'atenció, però és el seu sabor el que acaba de convèncer-los. Si per ella mateixa nostra Torzade ja és un producte TOP, quan la combinem amb verdures fresques i bonítol queda un plat riquíssim, ràpid de fer i molt sa. Així que ja saps: Arremanga't i posa't mans a la massa!

Racions

1

Minuts

20

Dificultat

Fàcil

Família de pa

Massa mare

Ingredients

  • 60 gr de bonítol del nord en oli d'oliva
  • Cullerada de tàperes o de cogombres picats
  • Una mica de maionesa (opcional)

Elaboració

  • 01

    Tallar el pebrot a tires i saltejar-les en una paella amb un fil d’oli d’oliva i una mica de sal.

  • 02

    Coure l’ou 12 minuts, deixar refredar i pelar.

  • 03

    3. Tallar els tomàquets cherry en meitats.

  • 04

    4. Tallar la torzade per la meitat i torrar.

  • 05

    5. Sobre la base del pa posar el bonic esqueixat, després les tires de pebrot, les meitats de tomàquet cherry l’ou dur ratllat i les tàperes o els cogombrets.

  • 06

    Opcionalment es pot afegir una mica de maionesa.

  • 07

    Cobrir amb l’altra meitat de pa i servir.