Trena llatina de pernil dolç, formatge, ceba i margalló

Trenza latina

Els països d'Amèrica Llatina son una explosió de colors, gastronomia, balls i tradició. Desde Granier, volem rendir un homenatge a totes aquelles persones que es senten part d'aquesta cultura tan diversa i rica a través una recepta especial amb el nostre producte més llatí: la trena llatina. Un plat que combina la frescura dels seus ingredients amb la ternura del nostre pa. Salsa, bachata, tango, merengue... I a menjar!

Racions

1

Minuts

30

Dificultat

Fàcil

Família de pa

Del món

Ingredients

  • Talls de pernil dolç
  • Talls de formatge Edam
  • Margalló
  • Salsa rosa

Elaboració

  • 01

    Tallar la ceba en mitges llunes fines i ofegar-les en una paella amb una culleradeta de mantega, dos polsims de sal i una miqueta d’oli d’oliva fins que estiguin ben tendres.

  • 02

    Tallar el margalló en rodanxes diagonals.

  • 03

    Tallar el pa per la meitat i torrar-ho.

  • 04

    Untar la base amb una mica de mantega, posar el pernil, el formatge, la ceba ofegada i els margallons.

  • 05

    Tirar una mica de salsa rosa i cobrir amb la tapa.

  • 06

    Servir.