Trena llatina de pernil dolç, formatge, ceba i margalló

Els països d'Amèrica Llatina son una explosió de colors, gastronomia, balls i tradició. Desde Granier, volem rendir un homenatge a totes aquelles persones que es senten part d'aquesta cultura tan diversa i rica a través una recepta especial amb el nostre producte més llatí: la trena llatina. Un plat que combina la frescura dels seus ingredients amb la ternura del nostre pa. Salsa, bachata, tango, merengue... I a menjar!
Racions
1
Minuts
30
Dificultat
Fàcil
Família de pa
Del món
Ingredients
- Mitja Trena Llatina
- Mitja ceba
- Mantega
- Oli d'oliva
- Sal marina
- 2 Talls de pernil dolç
- 2 Talls de formatge Edam
- 1 Margalló
- Salsa rosa
Elaboració
- 01
Tallar la ceba en mitges llunes fines i ofegar-les en una paella amb una culleradeta de mantega, dos polsims de sal i una miqueta d’oli d’oliva fins que estiguin ben tendres.
- 02
Tallar el margalló en rodanxes diagonals.
- 03
Tallar el pa per la meitat i torrar-ho.
- 04
Untar la base amb una mica de mantega, posar el pernil, el formatge, la ceba ofegada i els margallons.
- 05
Tirar una mica de salsa rosa i cobrir amb la tapa.
- 06
Servir.