Xusco multigrain amb pollastre i verdures a la planxa

Chusco multigrain

Un dels reis de la nostra panera combinat amb aliments nutritius i tradicionals de la cuina mediterrànea. El nostre xusco, que combina farina de blat amb 8 llavors i cereals diferents, farcit amb verdures com el carbassó o la ceba, i el toc del pollastre a la planxa amb maionesa. Pensat per prendre sol o, depen de la grandaria de la llesca, per compartir. Una recepta fàcil d'elaborar i irresistible per als paladars més exigents. Arremanga't i posa't mans a la massa!

Racions

1

Minuts

45

Dificultat

Mitjana

Família de pa

Sabors i llavors

Ingredients

  • Cullerades de maionesa
  • Cullerada de iogurt grec
  • Oli d'oliva
  • Sal

Elaboració

  • 01

    Tallar la ceba en cèrcols i rostir-los a la planxa.

  • 02

    Tallar el carbassó a làmines fines, condimentar amb oli i sal i rostir a la planxa.

  • 03

    Condimentar els filets de pollastre amb uns pessics de sal i pinzellar-los amb oli d’oliva. Rostir a la planxa per tots dos costats.

  • 04

    Torrar les llesques de pa.

  • 05

    Barrejar la maionesa amb el iogurt.

  • 06

    Servir