Xusco multigrain amb pollastre i verdures a la planxa

Un dels reis de la nostra panera combinat amb aliments nutritius i tradicionals de la cuina mediterrànea. El nostre xusco, que combina farina de blat amb 8 llavors i cereals diferents, farcit amb verdures com el carbassó o la ceba, i el toc del pollastre a la planxa amb maionesa. Pensat per prendre sol o, depen de la grandaria de la llesca, per compartir. Una recepta fàcil d'elaborar i irresistible per als paladars més exigents. Arremanga't i posa't mans a la massa!
Racions
1
Minuts
45
Dificultat
Mitjana
Família de pa
Sabors i llavors
Ingredients
- 2 Llesques de pa Xusco Multigrain
- 2 Filets fins de pollastre
- 1/4 de ceba
- 1/2 carbassó petit
- Unes fulles de ruca
- 2 Cullerades de maionesa
- 1 Cullerada de iogurt grec
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració
- 01
Tallar la ceba en cèrcols i rostir-los a la planxa.
- 02
Tallar el carbassó a làmines fines, condimentar amb oli i sal i rostir a la planxa.
- 03
Condimentar els filets de pollastre amb uns pessics de sal i pinzellar-los amb oli d’oliva. Rostir a la planxa per tots dos costats.
- 04
Torrar les llesques de pa.
- 05
Barrejar la maionesa amb el iogurt.
- 06
Servir