Skip to main content

Tornada al cole: “Tinc faaaaaaaam!!”

Amb l’inici del curs escolar torna la necessitat de recuperar les rutines. Es van acabant els horaris relaxats, el picar a qualsevol hora i el sortir de nit. Per als nens, és fonamental tornar als 5 àpats diaris, no oblidant l’esmorzar i el berenar, ja que són ingestes fonamentals al llarg del dia. El primer per començar la jornada amb força i el segon per no arribar famolencs al sopar.

Els nens estan creixent i es mouen molt pel que és habitual que les referències a l’alimentació siguin molt freqüents. Al matí, una de les primeres frases que els pares escolten és: “L’esmorzar, que tinc gana”. Ja a l’escola, el ritual infantil segueix amb la cantarella “I tu, què portes?”, seguit del popular “Deixa-m’ho provar que jo també et dono del meu”. En finalitzar la classe i sortir al carrer a la recerca dels pares, els nens solen llançar-se sobre els seus progenitors al crit de “I què hi ha avui per berenar?”.

És probablement per això, que una part dels records de la nostra infància estan vinculats a moments com aquests. A sensacions, a olors i a sabors que ens acompanyen. L’entrepà de pa tendre, la xocolata desfent-se en la boca o aquell bescuit que tant ens agradava. També aquell instant especial en el qual ens portaven a la fleca per poder escollir el que més ens agradés o en el qual ens assèiem en una cafeteria per prendre alguna cosa com si fóssim majors.

Granier ho sap i aquí està, al costat dels pares, com un bon aliat. Els adults, aquests grans experts a fer totes les combinacions possibles, dolces i salades, saludables i boníssimes, ens tenen al seu costat. Innovant i amb qualitat. Ñam!!